Jönsson utelukker Stabæk-avgang

- Jeg har Nordens beste trenerjobb.

(Dagbladet.no): Årets julegave fra Jan Jönsson til alle Stabæk-supportere: til Stabæks hjemmeside utelukker svensken at han blir ny Helsingborg-trener.

Skåne-klubben skal ha vært svært interessert i å hente Jönsson tilbake til gamlelandet etter at Vålerenga-koblede Stuart Baxter trakk seg. Det blir ikke aktuelt sier den populære Stabæk-treneren.

- Jeg vil bare slå bom fast at det eneste som gjelder for meg, er Stabæk. Helsingborg er overhodet ikke tema for meg, og ingen andre klubber heller. Jeg gleder meg utelukkende til å bli med Stabæk i de neste tre, og usannsynlig spennende sesongene vi har foran oss, sier Jönsson.

Fornebu Arena skal etter planen stå klar til 2009-sesongen. Det tror Jönsson vil gi klubben et skikkelig løft.

- Når klubben samtidig får enda bedre ressurser for å satse mener jeg det er Nordens mest spennende og utfordrende trenerjobb jeg har. Da reflekterer jeg ikke over verken rykter om tilbud eller eventuelle konkrete tilbud fra andre kubber, sier Jönsson.

POPULÆR: Og Jon Jönsson sier det ikke er aktuelt å forlate Stabæk til fordel for Helsingborg. Foto: Jarl Fr. Erichsen/Scanpix
POPULÆR: Og Jon Jönsson sier det ikke er aktuelt å forlate Stabæk til fordel for Helsingborg. Foto: Jarl Fr. Erichsen/Scanpix Vis mer