Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jönsson vurderer å hente Alanzinho til RBK

- Har klaget over lite spilletid.

BEKKESTUA 20081026: Stabæks Alanzinho får en god klem av trener Jan Jönsson etter eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud stadion søndag kveld. Stabæk vant 6-2.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
BEKKESTUA 20081026: Stabæks Alanzinho får en god klem av trener Jan Jönsson etter eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud stadion søndag kveld. Stabæk vant 6-2. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Stabæk-yndlingen Alanzinho kan havne i Rosenborg.

- Alanzinho har klaget over lite spilletid i det siste. Derfor kan det være aktuelt å sjekke ut saken, sier Jan Jönsson til Adresseavisen.

Jönsson er ny trener i RBK. Svensken kjenner brasilianeren godt fra tiden da begge var i Stabæk. Alanzinho sliter med lite spilletid i tyrkiske Trabzonspor.

I tillegg har trønderne to konkrete navn på blokken som erstatter for Steffen Iversen (Crystal Palace).

RBK har siden høstens seriegull også mistet Vadim Demidov, Roar Strand og Kjell Rune Sellin. I tillegg har innleide Bakary Saré reist hjem til Anderlecht.

- Jeg føler stallen fremdeles er så god at vi kan kjempe om gullet. Men vi trenger forsterkninger, og jobber hardt for det. Kanskje dukker det opp noen nye fjes allerede under oppholdet på Gran Canaria, sier Jönsson til Adresseavisen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!