Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jo Inge Berget er ferdig i Celtic

Deila bekrefter.

FERDIG: Jo Inge Berget hadde en god start i Celti, men det er blitt langt mindre spilletid de siste par månedene. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Leszek Szymaski / NTB Scanpix
FERDIG: Jo Inge Berget hadde en god start i Celti, men det er blitt langt mindre spilletid de siste par månedene. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Leszek Szymaski / NTB Scanpix Vis mer

DUNDEE (Dagbladet): Celtic tapte i dag 2-1 borte mot Dundee United etter et skikkelig sjansesløseri.

Ronny Deila var svært skuffet etterpå, og kritiserte egne spillere spesielt for svakt forsvarsspill og manglende effektivitet foran mål.

Stefan Johansen gjorde en grei figur, og spilte som vanlig hele oppgjøret for Glasgow-laget.

Bekrefter Klubbens andre norske spiller, Jo Inge Berget, var heller ikke i dag med i troppen, og etter oppgjøret bekrefter Ronny Deila, overfor Dagbladet, at hadelandsgutten er ferdig i Skottland.

- Jo Inge kommer til å forlate oss. Det er avgjort, sier Deila til Dagbladet.

Tidligere har han hintet om at Berget kan forlate klubben.

Berget har vært i Celtic på lån siden i sommer, men har ikke spilt siden 2. oktober. Nå går han en usikker framtid i møte i Cardiff.

Eikrem fristilt Fredag ble det bekreftet at Magnus Wolff Eikrem er ferdig i klubben.

Ifølge lokalavisen Wales Online er det ventet at også Jo Inge Berget forlater Cardiff i januar nå som Celtic ikke ønsker å forlenge lånet.

- Det blir spillere som kommer inn, og spillere som drar, bekreftet Cardiff-manager Russell Slade denne uka.

For Ronny Deilas del handler januarvinduet om å forsterke stallen. Noe av det viktigste blir å beholde en annen lånespiller, svenske John Guidetti, men Deila håper at Celtic styrkes ytterligere.

- Det er umulig å svare på hva som vil skje i januar, men målet er å ha et bedre lag når vi går inn i februar enn det vi har nå, sier han til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media