Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jo Inge Berget til Deilas Celtic

På lån.

TIL CELTIC: Jo Inge Berget (23) går til Ronny Deilas Celtic på en låneavtale.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TIL CELTIC: Jo Inge Berget (23) går til Ronny Deilas Celtic på en låneavtale. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Jo Inge Berget (23) er klar for Celtic på en låneavtale. Det melder klubben på sin Twitter-konto.

Jo Inge Berget gikk til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff i januar, og det ble spekulert i at 23-åringen ville være ferdig i klubben etter sesongen.

Berget vil være i Celtic til januar 2015, og skottene har opsjon på kjøp.

- Jeg er kjempeglad for å være i Celtic og jeg ser fram til å gjøre det beste ut av denne muligheten. Jeg vet hvilken fantastisk klubb Celtic er og hva klubben betyr for supporterne. Det er et privilegium å være her, sier Berget til Celtics hjemmesider.

Berget er i troppen som møter Legia Warzsawa i Champions League-kvalifisering onsdag.

- Han er en spiller som jobber hardt og gir alt for laget. Jeg håper at han kan få en suksessfull tid i Celtic, sier trener Ronny Deila.

Berget var i sesongen 2010-2011 på lån i Strømsgodset, og kjenner med det Ronny Deila fra før. 23-åringen kom til Cardiff fra Molde i vinter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling