Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jo slo Lyn-raskt tilbake

Lyn avsluttet sin forrige kamp med å få et realt slag i trynet, men i dag slo de tilbake fra andre minutt.

ULLEVAL STADION, LYN 1-HAMKAM 0 (Dagbladet.no):

I forrige serierunde skjøt Odd Grenlands Per Nilsson i filler Lyns håp om ett poeng på bortebane. Det skjedde i aller siste spilleminutt av kampen.

I dag tok det bare to minutter før Lyn og Jo Tessem slo tilbake.

På grunn av dårlige klareringer etter en dødball, fikk Tessem ballen og klinket den knallhardt i nett-taket fra kort hold.

Men ledelsen var langt fra komfortabel utover i omgangen. HamKam tvang til tider Lyn til å slå panisk ut av forsvar.

Begge lagene skapte også sjanser. De to største kom med fire minutters mellomrom etter det 30. minutt.

Men verken Thomasz Sokolowski eller Markus Ringberg klarte å overliste keeperne fra kort hold etter å ha blitt servert med flotte innlegg fra kantene.

Fra starten av andre omgang ble ballen holdt mer på bakken enn i første halvdel av kampen.

Utover i omgangen etablerte HamKam spill høyt oppe på Lyns banehalvdel, men hjemmelaget var samtidig farlig på overganger.

Aller farligst var de da målscorer Jo Tessem avsluttet en god Lyn-overgang med å skyte over Ivar Rønningens mål i det 55. minutt.

Etter hvert tok Lyn også over spillet, uten at det resulterte i de helt store sjansene. Heller ikke HamKam klarte å få uttelling da de skrudde opp temperaturen da det nærmet seg slutt.

Dermed unngikk Lyn å miste poeng på tampen av kampen denne gangen.

TIDLIG MATCHVINNER: Jo Tessem scoret det første målet i dagens Tippeligarunde, og ble matchvinner med det.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling