Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Joaquín til Valencia

Fikk viljen sin til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den spanske landslagsvingen Joaquin Sanchez fikk viljen sin, og er klar for Valencia. Han kan til og med komme til å debutere mot sine gamle lagkamerater i Real Betis lørdag.

Ifølge det spanske nyhetsbyrået EFE har han skrevet under en seksårskontrakt, og Valencia må ut med drøyt 200 millioner kroner. Dermed er han den tredje spanske landslagsspilleren etter Fernando Morientes (eks. Liverpool) og Asier Del Horno (eks. Chelsea) som har havnet i John Carews tidligere klubb før seriestart i helgen.

Da møter Joaquín og Valencia nettopp Real Betis fra Sevilla, der 25-åringen har spilt de siste seks årene.

Joaquín sikret seg både spansk cuptriumf og plass i mesterligaen forrige sesong med Real Betis. Forrige uke konstaterte vingen at han ville videre til en klubb som alltid kjemper om seriegull og mesterligaplass. Valencia sikret seg plass i sistnevnte turnering tirsdag, etter 3-0 i mesterligakvaliken mot Salzburg.

Valencias nederlandske spiss Patrick Kluivert har derimot all grunn til å se mørkt på fremtiden i klubben. Den tidligere stjerneangriperen er uønsket, og ble torsdag til og med bortvist fra treningsområdet av trener Quique Flores.

(ANB-AP)

<B>TIL VALENCIA:</B> Allerede til helge kan Joaquin få sin debut i Valencia-trøya mot gamle lagkamerater fra Real Betis.