Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jobben til Big Sam henger i en tynn tråd etter pinlig cuptap for Nottingham

West Ham sendt hjem med 0-5.

HELT: Jamie Paterson scoret hat trick da Nottingham Forest slo West Ham hele 5-0 søndag. Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB Scanpix
HELT: Jamie Paterson scoret hat trick da Nottingham Forest slo West Ham hele 5-0 søndag. Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Jobben til West Hams manager Sam Allardyce kan henge i en tynn tråd etter at laget hans tapte hele 0-5 for Nottingham Forest søndag.

En straffescoring av Djamel Abdoun, et hattrick av Jamie Paterson og et sent mål av Andy Reid ga hjemmefansen grunn til å ta av da West Ham kom på besøk til Nottingham Forest i FA-cupens 3. runde søndag.

Må bedres At West Ham spiller i Premier League mens Forest holder til i mesterskapsserien var umulig å se, og nå kan West Ham-manager Sam Allardyce leve på lånt tid.

Laget ligger nest sist i eliteserien, til tross for at klubbens eiere har brukt mye penger siden opprykket i 2012.

Allardyce vet ikke om søndagens braktap får konsekvenser.

- Det kan det få. Hvem vet? Jeg sier ikke at det ikke skjer hvis resultatene ikke blir bedre. Jeg vet de må bli det, sa han ifølge Skysports etter kampen.

Ni endringer Manageren la til at han hadde informert eierne om at cupen skulle nedprioriteres, men det skal likevel ikke skje at et Premier League-lag ydmykes på den måten av et lag fra nest høyeste nivå.

- Jeg tok ut laget, så jeg har ansvaret. Du vet hva jeg prioriterer. Først er det ligaen, så ligacupen, sa han. Allardyce gjorde ni endringer i laget før FA-cupkampen og lot tre unggutter debutere.

West Ham er klar for semifinalen i ligacupen. Der venter Manchester City kommende uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media