- Jobber mot England, Japan og alle steder

Men nedbrutt Petter Solberg tør ikke si noe sikkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Siden Petter Solberg (34) mistet jobben da Subaru la ned rallysatsningen i går, har han ligget lavt og ønsket å si minst mulig. Mye fordi han ikke har noe å si ennå.

Nå letter han iallfall litt på sløret - uten at han tør si noe sikkert med tanke på framtida. Men han nekter iallfall å innse at han blir rally-turist denne vinteren.

- Jeg har en haug med folk som løper rundt med papirer og gjør alt de kan for å kartlegge situasjonen og finne ut ting, sier en tydelig sliten Petter Solberg til Dagbladet.no. 

- Gjør alt jeg kan

Solberg holder til ved «flybasen» sin i Torsby, Sverige, og han jobber døgnet rundt for å finne ut hvilken situasjon han er i - og kan komme i.

- Jeg gjør alt jeg kan. Jeg jobber mot England, mot Japan, mot alle steder. Målet er selvsagt å få kjøre også neste år. Jeg håper det er mulig, men jeg vet ikke, sier han.

- Ser du noe lys i tunnelen, eller er alt køl svart?

- Jeg vet ikke. Jeg vet bare ikke. Jeg skal si mer til helga. Vi håpet å ha oversikt i dag, men det er så mye uvisst her at vi må vente. Lørdag, søndag eller mandag stiller jeg opp for media, svarer Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.