Funnet død etter leteaksjon:

Jockeyprofil død i ulykke

Det lokale galopp-miljøet er i sorg etter at 26 år gamle australske jockey Chris Carseta ble funnet død etter å ha blitt tatt av strømmen da han var på svømmetur.

SORG: Kjæresten Brittany Wise delte dette bildet på sin Instagram-profil på lørdag. Foto: Brittany Wise / Instagram
SORG: Kjæresten Brittany Wise delte dette bildet på sin Instagram-profil på lørdag. Foto: Brittany Wise / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke dro den australske jockeyen Carseta til Surfers Paradise Beach i Queensland i Australia for å ta seg en svømmetur.

Her skal han ifølge CNN ha blitt tatt av en sterk strøm, og det ble satt i gang leteaksjon etter at han ikke dukket opp igjen. Etter 36 timers desperat leting etter 26-åringen, har flere nå delt sine kondolanser.

- Det er en stor tragedie, rett før jul og alt. Jeg vil sammen med politiet i Queensland dele våre kondolanser til familien, venner og kolleger innenfor travsporten, sier en talsperson for det lokale politiet ifølge CNN.

26-åringens kjæreste, Brittany Wise, delte torsdag en hjerteskjærende melding på Facebook.

- Jeg ønsker at vi kunne våknet fra denne fryktelige drømmen og alt kunne vært over. Å si at hjertet mitt er knust er en underdrivelse, hjertet mitt verker og jeg trenger deg her sammen med meg, skrev kjæresten på sin Facebook-profil.

Lørdag delte hun et Instagram-innlegg hvor hun bekreftet at kjæresten var funnet død.

Casertas mest kjente seier kom på galoppbane Caulfield i Melbourne i 2018, og han har totalt over 150 seire på CV-en. Jockeykollega Amy Graham, som var sammen med Caserta da han forsvant, sier til Daily Star at hun er knust.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer