Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Joe Allen klar for Liverpool

- Det føles utrolig.

KLAR FOR MERSEYSIDE: Midtbanespilleren Joe Allen (22)(t.h) følger i manager Brendan Rodgers fotspor og går fra Swansea til Liverpool. Foto: AP Photo/PA, David Davies
KLAR FOR MERSEYSIDE: Midtbanespilleren Joe Allen (22)(t.h) følger i manager Brendan Rodgers fotspor og går fra Swansea til Liverpool. Foto: AP Photo/PA, David Davies Vis mer

Midtbanespilleren Joe Allen (22) følger i manager Brendan Rodgers fotspor og går fra Swansea til Liverpool.

Liverpool bekreftet overgangen på klubbens egne nettsider fredag.

Allen er walisisk landslagsspiller og deltok nylig under Storbritannias flagg i OL. Han har nå skrevet under på en langtidskontrakt med Liverpool etter å ha bestått legesjekken uten problemer.

- Det føles utrolig. Alle kjenner historien til denne klubben. Det er en kjempestor klubb, og jeg er henrykt over å ha kommet hit, sier Allen.

- Lidenskapen som folk her har for fotball er noe jeg deler med dem, og jeg ønsker å være en del av det. Jeg ser fram til å være en del av noen store år framover i Liverpool.

Allen er Liverpools andre forsterkning i sommer. Også den jevnaldrende, italienske spissen Fabio Borini er kommet inn stadionportene på Anfield.

Waliseren er ikke i tvil om at han har gjort rett i å fortsette samarbeidet med Brendan Rodgers.

- Jeg er sikker på at Brendan Rodgers kan føre denne klubben til suksess. Det er en av grunnene til at jeg kom hit. Jeg ønsket å være en del av dette prosjektet, hans prosjekt, og jeg har en god følelse, sier Liverpools siste spillertilskudd.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media