KLAR FOR WEST HAM: Joe Cole, som har vært i Liverpool siden 2010, har skrevet under en kontrakt med West Ham. Foto: AP/Jon Super
KLAR FOR WEST HAM: Joe Cole, som har vært i Liverpool siden 2010, har skrevet under en kontrakt med West Ham. Foto: AP/Jon SuperVis mer

Joe Cole er klar for West Ham

Går gratis til klubben han startet karrieren i.

Joe Cole (31) er tilbake i klubben der han startet fotballkarrieren. Midtbanespilleren skrev under for West Ham fredag.

Cole går gratis fra Liverpool til West Ham. Han skrevet under en kontrakt med varighet til sommeren 2014.

— Det er en flott overgang for meg. Å komme tilbake hit bringer gamle minner om banene jeg lærte å spille på. Det er her jeg lærte yrket mitt, og jeg er glad for å få en ny mulighet til å være her. Jeg har alltid elsket West Ham, og jeg håper jeg kan gi klubben noen minneverdige sesonger, sier Cole til West Hams nettsted.

Cole er dermed tilbake i klubben han startet karrieren i. Han spilte for «The Hammers» fra 1998 til 2003 før han gikk til Chelsea.

Etter sju år i Chelsea meldte han overgang til Liverpool i 2010, men tiden i Merseyside-klubben har vært preget av skader. Sist sesong var han på utlån i franske Lille. Nå er han klar for en ny periode i West Ham. Han skal bære trøye nummer 26, som er samme draktnummer han hadde sist han var i klubben.

— Timingen var riktig for å komme tilbake, og jeg er fornøyd. Jeg er tilbake i London og svært glad for å være her, sier 31-åringen.

(NTB)