TIL UNITED?: Manchester United er blant favorittene til å hente kontraktsløse Joe Cole, som scoret mot nettopp United på Old Trafford i april da Chelsea langt på vei sikret seriemesterskapet. Foto: AP Photo/Tim Hales)
TIL UNITED?: Manchester United er blant favorittene til å hente kontraktsløse Joe Cole, som scoret mot nettopp United på Old Trafford i april da Chelsea langt på vei sikret seriemesterskapet. Foto: AP Photo/Tim Hales)Vis mer

- Joe Cole har allerede signert for en annen klubb

Men Redknapp sier det ikke er Tottenham.

||| (Dagbladet): Joe Cole er ikke kommet til enighet med Chelsea om ny kontrakt og kan forlate ligamesteren gratis i sommer.

I rekken av interesserte klubber er Manchester United, Arsenal og Tottenham blitt trukket fram, men ifølge Harry Redknapp kan Spurs langt på vei strykes fra lista.

Han har fått rapporter på at Cole allerede har skrevet under for en annen klubb.

- Jeg er en stor fan av ham, men tilbakemeldingene vi har fått går ut på at han har signert for noen andre. Jeg tror ikke det blir Tottenham som får ham, men hvis han ikke har forpliktet seg til en ny klubb og ikke blir værende i Chelsea, er vi interessert, sier Spurs-manageren til BBC.

Med sin allsidighet kan Cole spille både bak en spiss, på kanten eller sentralt på midten, og i siste landskamp mot Japan (2-1-seier) fungerte han bra i en rolle like bak Wayne Rooney på topp.

Manchester Evening News
hevdet i går at Rooney «er nøkkelen» til å få Cole nordover til Old Trafford, men det har også kommet på signaler på at han helst vil bli i London.

En retur til gamleklubben West Ham skal han ifølge eier David Sullivan alllerede ha takket nei til - noe som ikke svekker Arsenals kandidatur.

Lønnskravet kan bli et sentralt spørsmål. Flere medier har hevdet at Cole krever rundt 100 000 pund i uka - en snau million kroner. En klubb som slipper å betale overgangssum kan være mer villig enn Chelsea til å innfri det ønsket.

- Det som er helt sikkert er at noen kommer til å gjøre en veldig god gratishandel om han ikke blir i Chelsea, sier Redknapp.

GJENFORENES IKKE MED COLE: Harry Redknapp var manager for Joe Cole i West Ham. Men han tror kampen om å få Cole til Spurs er tapt. Foto: EPA/Nick Wilkinson
GJENFORENES IKKE MED COLE: Harry Redknapp var manager for Joe Cole i West Ham. Men han tror kampen om å få Cole til Spurs er tapt. Foto: EPA/Nick Wilkinson Vis mer