Joe Cole scoret sitt første mål for franske Lille lørdag, men en sen utligning sørget for at det ikke ble tre poeng hjemme mot Lorient. Foto: AFP PHOTO DENIS CHARLET
Joe Cole scoret sitt første mål for franske Lille lørdag, men en sen utligning sørget for at det ikke ble tre poeng hjemme mot Lorient. Foto: AFP PHOTO DENIS CHARLETVis mer

Joe Cole med vakker scoring for Lille

Første engelskmann siden 1992 til å score i Fransk liga.

Joe Cole scoret sitt første mål for franske Lille lørdag, men en sen utligning sørget for at det ikke ble tre poeng hjemme mot Lorient.

Engelskmannen, som kom fra Liverpool på siste dag av overgangsvinduet, scoret vakkert fra rundt 25 meter en drøy halvtime ut i kampen.

Han ble med det den første engelskmannen til å score i Ligue 1 siden Chris Waddle scoret i mars 1992, ifølge Opta.

Men på overtid dukket Kevin Monney-Paquet opp, satte ballen i mål og sørget for at Lorient tok med seg ett poeng fra bortemøtet mot de regjerende seriemesterne

Lyon fosser videre Et annet av Frankrikes mesterligalag, Lyon, sørget for å befeste seg i toppen av tabellen da det ble 3-1 hjemme mot Bordeaux.

To mål av Bafetimbi Gomis og ett av Michel Bastos var nok til å sikre seieren, og da gjorde det lite at Anthony Modeste reduserte rett før slutt.

Marseille feilet på overtid Det siste franske laget som er med i mesterligaen, Marseille, så lenge ut til å gå mot tre poeng borte mot Valenciennes, etter scoring av Souleymane Diawara.

Men på overtid fikk hjemmelaget sin utligning ved Jose Saez, og kampen endte med poengdeling.

Daniel Braaten spilte hele kampen på topp da Toulouse sikret seg tre poeng hjemme mot Nancy, etter scoring av Umut Bulut.

Dermed er det bare målforskjellen som skiller laget fra Lyon på toppen av tabellen.

(NTB)