Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Joe Hart bør holde seg i mål og gjøre redninger

Burde City-keeperen reddet Ronaldos mål? Se høydepunktene.


(Dagbladet): Real Madrid - Manchester City 3-2.

Manchester City-keeper Joe Hart var ikke spesielt imponerende da Cristiano Ronaldo avgjorde toppmøtet på Santiago Bernabeu i går kveld.

Riktignok var han dekket av midtstopper Vincent Kompany som så ut til å dukke under ballen rett foran ham, men skuddet snek seg inn rett ved siden av Hart som ikke rakk å reagere.

Etterpå var han kritisk mot eget lag for å ha rotet bort ledelsen to ganger:

AVGJØRELSEN: Manchester City-keeper Joe Hart ser Cristiano Ronaldos skudd gå i mål og sikre 3-2-seier for Real Madrid. Foto: FELIX ORDONEZ / REUTERS / NTB SCANPIX
AVGJØRELSEN: Manchester City-keeper Joe Hart ser Cristiano Ronaldos skudd gå i mål og sikre 3-2-seier for Real Madrid. Foto: FELIX ORDONEZ / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

- Vi klandrer oss selv. Vi roser ikke Real. De er et veldig godt lag, men vi tok ledelsen to ganger og tapte, sa han ifølge The Telegraph.

- Jeg er dommeren Men City-manager Roberto Mancini setter liten pris på offentlig kritikk av laget fra egne rekker. I så fall mener han at det er hans jobb å ta seg av det.

- Joe Hart bør holde seg i mål og gjøre redninger. Hvis noen skal kritisere laget, bør det være meg, ikke Joe Hart. Jeg er dommeren, ikke Joe Hart, sier italieneren.

Og dommer Mancini forklarer nederlaget med at laget ble for dype og feige etter at de tok ledelsen 2-1 fem minutter før full tid.

- Da det ble 2-1, skulle vi ha fortsatt å presse høyt som vi gjorde i andre omgang. Vi ville ikke sluppet inn om vi ikke hadde blitt liggende så dypt. Vi skulle hatt mer mot på dette tidspunktet, sier han.

- JEG DØMMER: City-manager Roberto Mancini mener det er hans jobb å kritisere laget, ikke spillernes. Foto: PAUL WHITE / AP / NTB SCANPIX
- JEG DØMMER: City-manager Roberto Mancini mener det er hans jobb å kritisere laget, ikke spillernes. Foto: PAUL WHITE / AP / NTB SCANPIX Vis mer

- Vanskelig å svelge
Han er skuffet over tapet, men først og fremst fordi de hadde seieren i lomma.

- Det er vanskelig å svelge, men ikke fordi vi tapte. Du kan tape for et lag som Real Madrid, spesielt på Bernabeu, men det er vanskelig å svelge fordi med tre minutter igjen, ledet vi 2-1, sier Mancini.

Innbytter Karim Benzema utliknet til 2-2 med tre og et halvt minutt igjen av ordinær tid, mens Cristiano Ronaldo sendte avgårde det avgjørende skuddet da det sto 89.38 på klokka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media