Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Joe Hart er verdens beste keeper

Wayne Rooney er ikke i tvil etter gårsdagen.

STORSPILTE: Joe Hart var strålende da Manchester City kjempet seg til ett poeng hjemme mot Borussia Dortmund. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
STORSPILTE: Joe Hart var strålende da Manchester City kjempet seg til ett poeng hjemme mot Borussia Dortmund. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Manchester City - Borussia Dortmund 1-1.

Wayne Rooney har gode målvakter som kjemper om keeperplassen i sin egen klubb, men etter å ha sett landslagskollega Joe Hart redde et poeng for Manchester City hjemme mot Borussia Dortmund i går er ikke spissen i tvil: Hart er den beste av dem alle.

- Må si at Joe Hart har spilt fantastisk. Den beste keeperen i verden, i mine øyne, twitret Rooney etter kampslutt i går kveld.

Da hadde han, som vi andre, fulgt Hart storspill hjemme mot de regjerende tyske ligamesterne i en kamp manager Roberto Mancini mente City fortjente å slippe inn tre-fire mål i stedet for bare ett.

Dortmund i en annen klasse
Marco Reus ga bortelaget ledelsen etter en drøy time, før Mario Balotelli hjalp Joe Hart med å redde kvelden da han sikkert satte inn et straffespark i det 90. minutt.

Hart selv skryter av sin kollega på motsatt side, Dortmund-målvakt Roman Weidefeller.

- Vi må være fornøyde med et poeng. Det kunne blitt 10-10, keeperen deres var fantastisk, sier han til Sky Sports.

- Vi trengte dette poenget, det hadde vært fint med en seier, men nå er vi fortsatt med i gruppa. Jeg synes Borussia Dortmund var i en annen klasse, og vi måtte kjempe hardt defensivt for å holde dem til en scoring, sier Hart, like ærlig som etter tapet for Real Madrid.

Knallhard gruppe
Spanjolene valset over Ajax i går kveld, og et nytt Cristiano Ronaldo-hattrick sørget for 4-1-seier i Nederland.

Real Madrid står med full pott etter to kamper, Borussia Dortmund har fire, mens Manchester City har det siste poenget som er blitt delt ut i den knallharde gruppa.

- Jeg håper ikke denne innsatsen var bortkastet, for vi vil videre fra denne gruppa. Men at Borussia Dortmund var seedet på fjerde nivå, viser hva slags gruppe vi er i, sier Joe Hart.

- De skapte sjanser uansett vi hadde fire mann bakover eller ti. De ville skapt sjanser uansett, mener den imponerte landslagsmålvakten.

IMPONERT: Wayne Rooney mener Hart er verdens beste. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
IMPONERT: Wayne Rooney mener Hart er verdens beste. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media