Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Joe Hart storspilte med stygt kutt under øyet

Jonathan Parr og Palace lenge på høyde med City.

STYGT KUTT: City-keeper Joe Hart pådro seg et stygt kutt under øyet i duell med Cameron Jerome. Han fullførte kampen og reddet CIty med noen gode redninger. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
STYGT KUTT: City-keeper Joe Hart pådro seg et stygt kutt under øyet i duell med Cameron Jerome. Han fullførte kampen og reddet CIty med noen gode redninger. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer

Manchester City - Crystal Palace 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Manchester City er nærmest uslåelige på Etihad. I kveld tok de lyseblå sin tiende strake hjemmeseier, men Crystal Palace ga topplaget kamp helt til døra.

- Jeg tror laget som ønsker å vinne serien må ha forskjellige ansikter. Vi scorer normalt mange mål på hjemmebane, men etter 45 minutters spill visste vi at det ikke vill bli slik, sier City-manager Manuel Pellegrini til BBC.

Det tok nesten 69 minutter før Manchester City fant veien til nettmaskene, og det var Edin Dzeko som hamret hjemmelaget i ledelsen. Crystal Palace fikk ikke klarert skikkelig etter et oppspill, og ballen endte ute på kanten hos Jesus Navas. Vingen fant Edin Dzeko i boksen, og spissen banket ballen elegant i mål.

Skuffet Pulis Det var hjemmelagets 60. hjemmekamp på rad med scoring i Premier League, en løpende klubbrekord for mannskapet til Manuel Pellegrini.

Bortelaget var til tider fullt på høyde med City, og en god Joe Hart måtte flere ganger i aksjon for å holde nullen. Keeperen hadde flere gode redninger i den andre omgangen. Joel Ward var nærmest scoring ved to anledninger, men bommet på mål da han fikk muligheten etter en corner.

- Vi er virkelig skuffet over at vi ikke fikk noe fra denne kampen. Forskjellen på lagene er 350 millioner pund brukt på spillerkjøp. Ukelønna til en av deres spillere ville sannsynligvis dekket halve laget mitt. Hvis jeg var deres manager, ville jeg sittet på sidelinja med en sigar i munnen, sier Palace-manager Tony Pulis til BBC.

Heroisk innsats Manchester City har scoret smått utrolige 37 mål på ni hjemmekamper denne sesongen, noe som gir over fire mål i snitt per kamp. De lyseblå har også vunnet samtlige kamper, og det var derfor få som levnet et av ligaens dårligste bortelag noen sjanse på Etihad i kveld.

Crystal Palace-spillerne gjorde en heroisk førsteomgang, og holdt nullen til hvilen. City kom til mange avslutninger fra distanse, men enten ble de blokkert i siste liten, eller så traff ikke ballen mellom stengene. Hjemmelaget hadde hele 15 avslutninger til pause, men bare to traff mellom stengene.

Jonathan Parr fikk igjen muligheten fra start, og gjorde en god figur på venstrebacken. Nordmannen var også delaktig i det lille Crystal Palace foretok seg offensivt. Han er mer opptatt av å skryte av lagets innsats enn seg selv.

- Vi gjorde en veldig god kamp i kveld. Det var vel Joe Hart som ble kåret til kampens beste spiller, så det sier vel litt, sier Jonathan Parr til Dagbladet.

Skal ha plassen Nordmannen har spilt 90 minutter de to siste kampene.

- Det er veldig morsomt å være i gang igjen. Jeg tok muligheten når jeg fikk spille én omgang mot Newcastle, sier Parr, som ikke tenkt til å gi fra seg plassen på laget.

- Jeg har kommet inn og gjort en god jobb de to siste kampene. Nå gjelder det å fortsette å jobbe videre, så skal den plassen bli min, sier Parr.

Stygt kutt City-keeper Joe Hart pådro seg et stygt kutt under øyet i den første omgangen etter at han kolliderte med Palace-spiller Cameron Jerome. Sistnevnte måtte senere byttes ut, mens Hart stod kampen ut til tross for et svært hovent øye.

Manchester City gikk samtidig til topps i Premier League, fordi Arsenal ikke spiller kamp før i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media