Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Joey Barton skal trene med nyopprykket fjerdedivisjonslag

Vil holde formen mens han soner 12 kamper.

TRENGER Å SVETTE: Joey Barton mener han kan hjelpe de unge spillerne i Fleetwood Town mens han selv holder formen under 12-kampersutestengelsen sin. Da bør han holde hodet kaldere enn mot Manchester City i mai. Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne
TRENGER Å SVETTE: Joey Barton mener han kan hjelpe de unge spillerne i Fleetwood Town mens han selv holder formen under 12-kampersutestengelsen sin. Da bør han holde hodet kaldere enn mot Manchester City i mai. Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne Vis mer

(Dagbladet): Joey Bartons fremtid i Queens Park Rangers er usikker etter at midtbanebulldogen gikk bananas i serieavslutningen mot Manchester City.

Nå skal Barton trene med fjerdedivisjonslaget Fleetwood Town for å holde formen, mens han soner utestengelsen på 12 kamper han fikk etter nedsmeltingen mot City.

- Jeg ser fram til å trene med Fleetwood Town denne uka. Det blir litt etterlengtet svetting, melder han selv på Twitter.

Må holde formen
Fleetwood Town rykket ifølge Guardian for første gang opp til League Two denne sesongen, og Barton er god venn med en av spillerne i klubben. QPR har på sin side avvist at det vil bli snakk om noen utlånsavtale eller noe sånt.

- Jeg har fortsatt tre år igjen i QPR. Det er spennende tider i klubben, og det planlegger jeg å være en del av. I mellomtiden trenger jeg å komme i bedre form, fortsetter Joey Barton.

- Fleetwood er en fersk klubb på vei opp. Fem opprykk de siste årene. Kan jeg hjelpe noen av de unge spillerne der, er det flott. Å trene med dem vil i hvert fall hjelpe meg med den fysiske formen på kort sikt, og med planen om å være i så god form som mulig under utestengelsen på 12 kamper, sier han.

Mistet selvkontrollen
Barton hadde noen røffe uker etter den meget kontroversielle serieavslutning mot gamleklubben Manchester City. Han ble utvist etter et slag mot Carlos Tevez, før han gikk fullstendig berserk etter å ha sett det røde kortet.

Først sparket han ned Sergio Agüero, så prøvde han å skalle til Vincent Kompany før han yppet til bråk med Mario Balotelli. Det resulterte altså i at han er ilagt 12 kampers karantene av det engelske fotballforbundet.

I juni havnet han også i klammeri med to menn utenfor en nattklubb i Liverpool, men valgte å ikke anmelde forholdet.

Barton mistet goså kapteinsbindet, fikk seks ukelønner i bot, og ble vraket fra QPRs treningsleir i Asia etter hendelsen på Etihad. Det er med andre ord usikkert om han får ny tillit i London-klubben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media