UTEN KONTRAKT: Stabæks Johan Andersson (t.h) bekreftet tirsdag at Tromsø er interessert i å hente svensken som bosmanspiller til Alfheim foran neste sesong. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
UTEN KONTRAKT: Stabæks Johan Andersson (t.h) bekreftet tirsdag at Tromsø er interessert i å hente svensken som bosmanspiller til Alfheim foran neste sesong. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Johan Andersson bekrefter TIL-samtaler

Kan gå gratis etter sesongen.

Stabæks Johan Andersson bekreftet tirsdag at Tromsø er interessert i å hente svensken som bosmanspiller til Alfheim foran neste sesong.

Siden gullet mest trolig røk for Tromsø etter 0-2-tapet hjemme mot Molde i starten av måneden, har trener Per-Mathias Høgmo brukt tiden på planer for neste sesong. I forrige uke var han i et hemmelig møte med Ole Martin Årst, men TIL-treneren hadde også samtaler med Andersson.

- Jeg kjenner til interessen fra Tromsø, ja. Jeg har snakket med Høgmo, og jeg synes det er interessant, sier Andersson til iTromsø og bekrefter at samtalene var konkrete om en overgang.

- Det var såpass konkret at han ville i gang med å snakke om betingelsene. I tillegg fikk jeg et bra bilde på visjonene i Tromsø og tanker rundt laget, opplyser Andersson.

Den svenske midtbanespilleren skal bruke de kommende ukene til å bestemme seg for hvor han vil spille neste sesong. Også Rosenborg har tidligere vist interesse for 28-åringen.

(NTB)