SKADD IGJEN:  Johan Andersson (nummer 19) har vært uheldig med skader tidligere. Nå er han ute av spill resten av sesongen med en røket akilles. Foto: Jon Eeg, Scanpix
SKADD IGJEN: Johan Andersson (nummer 19) har vært uheldig med skader tidligere. Nå er han ute av spill resten av sesongen med en røket akilles. Foto: Jon Eeg, ScanpixVis mer

Johan Andersson røk akillesen

- Jeg trodde jeg ble sparket, men da jeg snudde meg sto det ingen der.

|||
SANDEFJORD (Dagbladet): Sandefjord - Stabæk 1-1.

Stabæk har hatt sitt av skadetrøbbel denne sesongen, og Johan Andersson har vært gjennom langvarige skadeproblemer tidligere. Nå er 2010-sesongen over for den svenske midtbanespilleren.

Like før pause stoppet Johan Andersson opp. Da han startet å løpe igjen, hørte han det smalt i beinet.

- Jeg trodde jeg ble sparket, men da jeg snudde meg sto det ingen der. Jeg skjønte med en gang hva det var, sier Johan Andersson til budstikka.no.

 Det var imidlertid tydelig å se at han hadde store smerter, og alvoret ble bekreftet av trener Jan Jönsson etter kampen.

- Det er nok dessverre akillesen som har gått, sa Jan Jönsson til Dagbladet.

Den dårlige nyheten bekreftes på Stabæks nettside av fysioterapeut Tor Østhagen, som sier svensken ikke vil spille igjen denne sesongen.

- Dette var trist, sier Daniel Nannskog om landsmannens skade.

Nannskog mener nettopp Stabæks mange skadeproblemer er en forklaring på at de presterer ujevnt.

- Vi har hatt mange inn og ut. Men får vi tilbake Pontus Farnerud, kan vi begynne å spille inn en ellever, sier Nannskog.

Johan Anderson blir altså ingen del av den elleveren.

PS: David Beckham røk også akillesen tidligere i år, og ble operert i Finland. Derfor er han kun med som motivator og VM-ambassadør i Sør-Afrika når VM starter til helga.