Johannes er ikke på billigsalg

Skiskytter-kometen har skaffet seg hemmelig manager.

TRENER MINST: Johannes Thingnes Bø (20) slo igjennom i verdenscupen i skiskyting sist vinter. Han tror på ny framgang til vinteren, til tross for at han tror han er den på landslaget som trener minst. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
TRENER MINST: Johannes Thingnes Bø (20) slo igjennom i verdenscupen i skiskyting sist vinter. Han tror på ny framgang til vinteren, til tross for at han tror han er den på landslaget som trener minst. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Skiskytter Johannes Thingnes Bø (21) hadde sitt store gjennombrudd forrige sesong. Nå er han på sponsorjakt - med gode kort på hånda.

For et år siden visste nok ikke den gjengse nordmann hvem Johannes Thingnes Bø er. Den sportsinteresserte hadde nok fått med seg at Tarjei Bø hadde en talentfull lillebror, men ellers fikk stryningen stort sett gå i fred.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer