FORLOVET: Johannes Thingnes Bø får et kyss av Hedda Kløvstad Dæhli under den norske sesongåpningen på Sjusjøen tidligere i høst. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån
FORLOVET: Johannes Thingnes Bø får et kyss av Hedda Kløvstad Dæhli under den norske sesongåpningen på Sjusjøen tidligere i høst. Foto: Fredrik Varfjell / BildbyrånVis mer

Johannes Thingnes Bø er forlovet

- Hun sa ja.

(Dagbladet): Han har herjet i verdenscupen denne sesongen, og nå har Johannes Thingnes Bø også fått ja på hjemmebane.

I dag la han ut en post på Instagram. Der bekrefter 24-åringen at han har forlovet seg med samboeren Hedda Kløvstad Dæhli.

Det bekrefter også Dæhli.

- Hun sa ja, skriver Thingnes Bø.

- Fineste førjulstida noensinne, følger Kløvstad Dæhli opp.

Bor sammen

Se og Hør har tidligere skrevet at de skiskytteren og jusstudenten flyttet sammen for ett år siden. De møttes sommeren 2015.

I august i fjor at de viste seg offentlig for første gang under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo.

«For ett år siden i dag skjenka han meg på prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla», skrev Dæhli på Instagram den gangen.

De to bor sammen i en luksusleilighet på Vinderen i Oslo.

Perfekt start

Johannes Thingnes Bø har hatt en meget god start på OL-sesongen.

I Frankrike forrige helg tok nordmannen sin fjerde strake verdenscupseier. Dagen etterpå ble han slått av verdens beste skiskytter de siste åra, Martin Fourcade, og bare 20 poeng skiller de to i verdenscupsammendraget. Det er duket for mange tøffe dueller før, under og etter OL mellom de to denne sesongen.