Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johannes Thingnes Bø skal gifte seg

- Som å skyte om gull.

BRYLLUP: Johannes Thingnes Bø er gifteklar. Til sommeren blir han og Hedda Kløvstad Dæhli mann og kone. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BRYLLUP: Johannes Thingnes Bø er gifteklar. Til sommeren blir han og Hedda Kløvstad Dæhli mann og kone. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Johannes Thingnes Bø kan sikre et sjeldent hat trick på under et halvt år: OL-gull, giftermål og verdenscupen sammenlagt.

Han fikk OL-tittelen i Pyeongchang og har ikke helt gitt opp å ta igjen Martin Fourcade i vc-regnestykket. Men det er nå mikroskopiske sjanser for å stoppe franskmannen.

Til sommeren blir det garantert et fullt hus på Bø. Da venter bryllup på Hedda Kløvstad Dæhli og skiskytteren. Han ser for seg høy puls og smånerver på oppløpet før kirkekysset.

– Når organisten begynner å spille, er det sikkert som å komme inn på siste skyting og du skyter om gullet. Men (i kirken) man vet jo som regel at utfallet blir bra, sier Bø til NTB om hva som venter ham.

– Det hadde vært litt av et halvår om alt slo inn?

– Det vil det uansett bli så lenge det ble OL-gull. Sammenlagtkula i verdenscupen henger høyt. Det er mye større sjanser for at jeg ikke vinner den enn at vinner den. Men jeg er med i leken, sier Bø.

Han kan med maks klaff resten av sesongen slå Fourcade (jakter sin sjuende strake vc-tittel).

Franskmannen har 49 poengs ledelse på Thingnes Bø før Tjumen-rennene denne uka.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!