Championship, Fulham:

Johansen: - Den kampen må vi bare glemme

Fulham gikk på stygg hjemmesmell.

SER FRAMOVER: Stefan Johansen ber lagkameratene glemme helgas stygge hjemmesmell. Foto: NTB Scanpix
SER FRAMOVER: Stefan Johansen ber lagkameratene glemme helgas stygge hjemmesmell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stefan Johansen ber lagkameratene i Fulham plassere lørdagens stygge hjemmesmell mot Bristol City i glemmeboka så fort som mulig.

London-klubben røk på sesongens andre hjemmetap lørdag, og 0-4 var vonde sifre for en klubb som jakter opprykk til Premier League. Stefan Johansen startet lørdagens kamp på benken, men erstattet Scott Parker ved pause.

Da lå hjemmelaget under 0-1. De siste 45 minuttene ble vondt verre. Først gjorde Bristol City 2-0 og 3-0, og deretter fikk hjemmelaget midtbanespiller Kevin McDonald utvist. På tampen kom baklengs nummer fire.

– Den kampen må vi bare glemme, lyder Stefan Johansens oppfordring til lagkameratene på Fulhams nettsider.

– Det fine med mesterskapsserien er at kampene kommer tett, og vi må snu trenden og begynne å vinne kamper, tilføyer han.

Kan slå tilbake

Allerede tirsdag kan den norske landslagsprofilen og lagkameratene reise kjerringa borte mot Nottingham. Foran den kampen har Fulham fire strake kamper uten seier.

Langt hyggeligere var statistikken i sesonginnledningen. Tre seirer og én uavgjort var fasiten etter fire serieomganger.

– Vi får en ny sjanse tirsdag, så vi må bare nullstille hodene og fortsette. Vi må tilbake på vinnersporet, sier Johansen.

Fulham, som i øyeblikket er nummer 13 på tabellen, har kun scoret ett mål på de fire siste kampene.

– Vi må åpenbart score mål for å vinne kamper, og det har vi ikke klart. Lørdag var en tøff dag, men vi må være sterke i hodet og holde sammen som lag. Da er jeg sikker på at vi vil begynne å vinne kamper igjen, sier Johansen.

Skuffet fansen

20.585 tilskuere hadde møtt fram på Craven Cottage lørdag. Johansen skulle fryktelig gjerne ha gitt bedre valuta for pengene.

– Det var en skuffende forestilling, men tilskuerne var fantastiske. De hadde store forventninger da de kom for å se oss, men vi skuffet dem, sier han – og tilføyer:

– Forhåpentligvis kommer de tilbake for å støtte oss, og da kan vi belønne dem med noen seirer.

Alexander Tettey og Norwich topper mesterskapsserien etter ni serieomganger. Kanarifuglene er sju poeng foran Fulham.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer