Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johansen avslørte at han skal bli pappa. Ble hetset på det groveste

Fikk ikke bare gratulasjoner.

(Dagbladet): Celtic-profilen Stefan Johansen skal bli pappa for første gang.

Den norske landslagsspilleren avslørte nyheten gjennom et søtt bilde på sin instagramkonto. I bildeteksten fremkommer det at midtbanespilleren og kjæresten Pernille Johansen venter sin førstefødte i august.

I kommentarfeltet er gratulasjonene mange, men beklagelig nok er det også flere innslag av hetsende kommentarer fra bitre Celtic-supportere.

«Du har gjemt deg i livmoren de siste månedene. Det er på tide å vise at du faktisk bryr deg» og «Få hodet ut av ræva og begynn å prestere», er to av de svært upassende kommentarene under Johansens babyannonsering.

August ? @pernillej91

A photo posted by stefanjohansen25 (@stefanjohansen25) on


Årsaken til hetsingen er at Johansen, som i fjor ble kåret til årets spiller i Skottland, har hatt en langt svakere sesong i år.

Tøff hverdag Det handler imidlertid ikke bare om Johansen, men om Celtic som helhet.

Derfor vil Sky Sports fotballekspert Andy Walker gjerne ha manager Ronny Deila sparket. Riktignok leder Celtic fortsatt serien tre poeng for Aberdeen, men forventningene i den skotske storklubben er høyere enn som så.

Engasjementet i Celtic er enormt og forventningene er i manges øyne urealistisk høye. Det gjør hverdagen som Celtic-spiller i motgang særdeles tøff, noe klubbens to nordmenn har fått erfare en rekke ganger.

Dagbladet var selv vitne til at Celtic-fansen hetset den norske duoen på det groveste da Celtic tapte 1-3 mot Molde på Aker Stadion i Europa League.

De mange hundre skottene som skapte elektrisk stemning i Molde før, under og etter kampen, samlet seg rundt Celtics spillerbuss etter det ydmykende 1-3-tapet mot det som da var Tippeligaens sjuende beste lag.

Hver eneste Celtic-representant som gikk de sju og en halv meterne fra Aker Stadion til spillerbussen, ble kjeftet huden full av illsinte skotske supportere.

Ikke første gang Og aller verst var det da Deila lurte seg forbi pressekorpset i mixed zone og ut mot spillerbussen. De skotske supporterne ble holdt tilbake av vaktene, mens de aggressivt bøyde seg mot Deila og slang løs skjellsord av verste merke.

- Go fuck yourself, ropte Celtic-fansen til Deila, som gikk målrettet mot bussen uten å møte blikkene til sine egne supportere.

Også Johansen fikk høre det etter den skuffende kampen på norsk jord. I november slo den store Glasgow-avisen og Deila-kritikeren Daily Record til med denne tittelen:

«På tide at Ronny Deila vraker Stefan Johansen til det beste for laget».

Heldigvis kan Johansen juble på hjemmebane når han i august blir far for første gang.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram