Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johansen banens beste i første kamp fra start for Celtic

Solid start i Skottland.

I SKOTTLAND: Stefan Johansen debuterte for Celtic som innbytter mot Hibs. I dag spilte han fra start for første gang. Foto: REUTERS / Russell Cheyne / NTB scanpix
I SKOTTLAND: Stefan Johansen debuterte for Celtic som innbytter mot Hibs. I dag spilte han fra start for første gang. Foto: REUTERS / Russell Cheyne / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere Strømsgodset-spiller Stefan Johansen ble kåret til banens beste spiller da han debuterte for start fra Celtic i dag.

Glasgow-klubben slo Paisley-laget St. Mirren 1-0 etter en tidlig skåring av tidligere Derby-spiller Kris Commons.
Johansen spilte sentralt på midten sammen med Skottland-midtbanespiller Scott Brown. Han strødde tidvis om seg med gode pasninger og fikk ros flere ganger av tidligere Celtic-spiller Tom Boyd som kommenterte kampen for Celtic TV.

- Det ser ut som han har god selvtillit med ballen i beina og han er flink til å bryte opp motstanderens spill, sa Boyd.


Landslagsspilleren bommet på sin første pasning i kampen, men etter det satt de stort sett. Etter et kvarter ble han taklet knallhardt av St. Mirrens Jim Goodwin. Fem minutter før pause tok han igjen med en tunnel på samme spiller, men det etterfølgende skuddet gikk dessverre utenfor.

Celtic har fortsatt ikke tapt i serien denne sesongen og dagens kamp var den 11. i serien uten mål baklengs.


• Undertegnede er Celtic-supporter og har skrevet om skotsk fotball for Dagbladet og Josimar.

Hele Norges coronakart