LYSTIG PÅ TRENING: Stefan Johansen (til venstre) og Jo Inge Berget gjorde i dag unna de siste forberedelser før kampen mot San Marino i morgen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
LYSTIG PÅ TRENING: Stefan Johansen (til venstre) og Jo Inge Berget gjorde i dag unna de siste forberedelser før kampen mot San Marino i morgen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

San Marino - Norge

Johansen forbløffet engelske TV-seere:
- Måtte flire godt

Vartet opp med spektakulær tyggis-triksing. Ble fanget opp av TV-kamera.

San Marino – Norge, klokka 20.45 torsdag

SAN MARINO (Dagbladet): Norge og kaptein Stefan Johansen (26) gjorde i dag de siste forberedelsene til VM-kvaliken mot San Marino i morgen.

Johansen kommer fra en god periode i Fulham, der han er toppscorer med tre mål. Foreløpig ligger laget på 10. plass i The Championship.

Nylig fikk nordmannen oppmerksomhet for mer enn bare sine ballkunnskaper. Faktisk oppsto det en ganske så spektakulær hendelse på Queens Park Rangers hjemmebane, Loftus Road. At hendelsen ble fanget opp av et TV-kamera, later ikke til å plage Johansen.

Under oppvarmingen kastet han innpå en tyggis. Da den begynte å gå tom for smak, spyttet han den ut igjen. Men i stedet for at den traff gresset, fanget Johansen den opp med beinet og begynte å trikse. Til slutt trikset han tyggisen inn i munnen igjen (se video i saken).

På landslagets spillerhotell i San Marino trekker 26-åringen på smilebåndet når Dagbladet bringer episoden på banen.

- Det begynte å bli litt lite smak på den. Jeg tenkte å prøve å trikse. Plutselig klarte jeg å få kontroll på tyggisen. Jeg var heldig at det var et kamera på meg, sier han og smiler.

Fulham vant London-derbyet 2–1. Johansen tenkte ikke noe mer over trylleriene før kampen, før han åpnet Twitter etterpå. Der hadde han blitt tagget med en video av det hele.

- Søskenbarnet mitt og jeg var på vei hjem fra kampen. Vi flirte godt da vi så det.

- Hva tenker du i dag?

- At hvis du hadde gitt meg en tyggis nå, så er det ikke sikkert at det hadde gått like bra. Jeg var heldig der.

Den engelske TV-kommentatoren var forbløffet. Det samme var TV-seerne.

- Ha, ha – imponerende. Gikk den (tyggisen) inn igjen? sa kommentatoren på direkten.

Johansen – som har slitt med lysken – gleder seg til kampene mot San Marino (torsdag) og Nord-Irland (søndag). Han sier laget er revansjelysten etter 6-0-tapet for Tyskland i september:

- Vi skal slå San Marino komfortabelt. Vi får gå utpå der og sette tempo, påpeker han.