FORLATER HØGMO: Stefan Johansen  (t.v.) forlater Per-Mathias Høgmo og landslaget i dag for å sluttforhandle om en overgang til en ny klubb. 
Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FORLATER HØGMO: Stefan Johansen (t.v.) forlater Per-Mathias Høgmo og landslaget i dag for å sluttforhandle om en overgang til en ny klubb. Foto: Berit Roald / NTB ScanpixVis mer

Johansen forlater landslaget for å fullføre overgang

Har vært koblet til Celtic.

ABU DHABI / OSLO (Dagbladet): Stefan Johansen reiser i morgentimene i dag fra Abu Dhabi, der han har vært på landslagssamling. Strømsgodset-spilleren skal sluttforhandle med en klubb om overgang.

Dagbladet vet at det kun er de siste forhandlingene om personlige betingelser og en medisinsk test som gjenstår før Johansen kan skrive under for den nye klubben.

23-åringen har den siste tida vært koblet til Celtic, som har bekreftet at de ønsker seg midtbanespilleren.

Johansens agent Tore Pedersen har nylig sagt til BBC at også andre klubber er interessert, men i går sa Celtic-manager Neil Lennon at han håper Johansens overgang er nært forestående.

- Vi har vært i samtaler med klubben og representantene hans, og forhåpentligvis kan vi få noe på plass i løpet av de nærmeste dagene, sier Lennon ifølge Daily Mail.

Norges Fotballforbund opplyste i dag tidlig at Mohamed Elyounoussi kommer inn i Abu Dhabi-troppen som erstatter.

Norge spiller treningskamp mot Moldova på onsdag og Polen lørdag. Begge kampene spilles i Abu Dhabi.