Johansen i kanonform. Scoret i sin tredje strake kamp

Slo Rotherham 2-1.

TRE PÅ RAD: Stefan Johansen noterte seg for mål igjen, og har dermed scoret i tre kamper på rad for Fulham. Foto: NTB Scanpix
TRE PÅ RAD: Stefan Johansen noterte seg for mål igjen, og har dermed scoret i tre kamper på rad for Fulham. Foto: NTB ScanpixVis mer

Stefan Johansen gjorde mål i sin tredje kamp på rad for Fulham og bidro til tre poeng hjemme mot Rotherham i mesterskapsserien tirsdag. Kampen endte 2-1.

Den norske landslagsprofilen har vært i forrykende form den siste tiden, og tirsdag fortsatte oppturen hjemme på Craven Cottage. 32 minutter var spilt da Johansen møtte et innlegg fra Stéphane Sessegnon og satte inn 1-1.

Forut for målet hadde også vadsøværingen hatt et knippe meget gode involveringer.

Tidligere i omgangen hadde Joe Newell gitt gjestene ledelsen på et godt skudd fra distanse.

Etter pause avgjorde Fulham kampen. 2-1-målet var signert Floyd Ayite og kom ni minutter ut i annen omgang.

De tre poengene betyr at Fulham klatret til niendeplass på tabellen i mesterskapsserien. 13 poeng skiller opp til ligaleder Brighton, som klatret til topps med 3-2 over Blackburn på bortebane tirsdag. Shane Duffy ble matchvinner for gjestene på Ewood Park.

Newcastle, som møter Wigan onsdag, følger nærmest Brighton på tabellen. To poeng skiller lagene.

Alexander Tettey var plassert på benken for Norwich i tirsdagens hjemmekamp mot Aston Villa. Fra sin posisjon fikk han se lagkamerat Nelson Oliveira bli matchvinner etter pause. Kanarifuglene vant 1-0.

Tettey spilte de siste 16 minuttene som innbytter.

Norwich er nå nummer åtte på tabellen.

Stefan Johansen spilte hele tirsdagens kamp for Fulham.

(NTB)