PAKKET OG KLAR: Stefan Johansens karriere i Skottland er ferdig. Nå er han klar for Fulham Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PAKKET OG KLAR: Stefan Johansens karriere i Skottland er ferdig. Nå er han klar for Fulham Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Johansen klar for Fulham

London (NTB): Landslagsspilleren Stefan Johansen forlater som ventet Celtic. 25-åringen har signert en treårskontrakt med Fulham.

Det bekrefter engelskmennene på sin hjemmeside fredag kveld.

Fulham skriver ikke hvor mye Johansen kostet. Nordmannen har knyttet seg til Brede Hangelands tidligere klubb i tre år, med opsjon på ytterligere ett år.

Johansen har ikke vært i troppen til Brendan Rodgers og Celtic de siste ukene og den norske landslagsspilleren har lenge blitt koblet til Fulham.

– Stefan er inne i sitt siste kontraktsår med oss. Han er en bra fyr, men det har vært vanskelig fordi han ikke har blitt enig med klubben om ny kontrakt, sa Celtic-trener Brendan Rodgers på en pressekonferanse, gjengitt på klubben Twitter-konto.

Fulham har innledet den engelske mesterskapssesongen (nest øverste nivå) uten tap på sine fire første kamper og innehar femteplassen i ligaen.

(NTB)