Johansen med drømmescoring da Celtic spilte uavgjort mot Astra

I Europa League.

• Astra Giurgiu - Celtic 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Ronny Deila og Celtic kunne ta sin sjette strake seier dersom de slo rumenske Astra Giurgiu i Europa League i kveld.

Det gikk ikke. Deilas gutter, med Stefan Johansen i spissen, hadde full kontroll i første omgang. Sistnevnte scoret en perle av et mål. I andre omgang var derimot Astra hvassere, og satte utlikningen som ga poengdeling.

- Vi fortjente å vinne. Vi var det beste laget i kveld, sier Ronny Deila til Celtics twitterkonto.

- Første omgang var strålende, og vi scoret et fint mål. Vi kontrollerte i andre omgang, men de scorer et fantastisk mål. Vi hadde også sjansene til å drepe kampen, men til slutt endte vi med ett poeng. Jeg er ikke fornøyd, men det er bedre enn ingenting, fortsetter Deila.

Johansen scoret 23-åringen hadde en kjempesjansen etter et drøyt kvarter. Da prøvde han seg med et skudd, der Astra-keeper Lung måtte varte opp med en feberredning.

Etter drøye halvtimen satt den for nordmannen. Han klinte til i returrommet, fra omtrent 18 meter. Johansen fikk et kjempetreff, og skuddet satt som limt i nettet.

Rett før hadde Astra hatt en kjempesjanse, der en god Craig Gordon i mål reddet det som fort kunne ha vært en ledelse for hjemmelaget.

Utlikning I andre omgang var Astra hakket hvassere, og hadde flere gode sjanser. Men Celtic hvilte heller ikke på laurbærene.

SCORET: Stefan Johansen satte en perlescoring i kveldens Europa League-oppgjør mot rumenske Astra Giurgiu. Foto. AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU
SCORET: Stefan Johansen satte en perlescoring i kveldens Europa League-oppgjør mot rumenske Astra Giurgiu. Foto. AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU Vis mer

Med drøye ti minutter igjen var Mulgrew nære ved å doble ledelsen for gjestene, men igjen var Astra-keeper Lung god.

Få minutter etterpå fikk Astra sin utlikning: Etter å ha blitt spilt gjennom, ble ballen lagt tilbake til William Amorim som skjøt fra skrått hold. Lekkert i mål til 1-1.

Satte ballen i måø
Celtic satte senere ballen i mål, men det var allerede blåst utover.

- Jeg har ikke sett det igjen, men andre sa at målet burde ha stått, og han (målscoreren) sa det selv også, sier Deila.

Astra ble redusert til ti mann to minutter på overtid.