Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johansen ny O-trener

Egil Johansen (46) er ansatt som ny landslagstrener i orientering. Han erstatter Erlend Slovik (38), som er gått over i stillingen som landslagstrener i skiskyting.

Egil Johansen var landslagstrener også i perioden 1991-97, og kjenner dermed både aktive og støtteapparat meget godt. Johansen - som opprinnelig er fra Kristiansand, men nå bor i Oslo - var individuell verdensmester i 1976 (Avimore, Skottland) og 1978 (Kongsberg).

Engasjementet løper i første omgang til og mest VM i Finland neste sommer. Johansens første oppdrag blir EM-testløpene på Hedemarken neste helg.

- Selvsagt er det uheldig med et trenerskifte midt i sesongen. Men når vi fikk en slik situasjon, ble løsningen med Egil meget bra for alle parter, sier landslagssjef og assisterende generalsekretær Ragnar Weum i Norges Orienteringsforbund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling