Stefan Johansens Fulham skal ut i playoff

Johansen og Fulham i første skjebnekamp: - Forventer suksess

Et opprykk kan være verdt nesten to milliarder kroner.

MOT OPPRYKK: Stefan Johansen og Fulham skal spille den første av to playoff-kamper fredag kveld. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
MOT OPPRYKK: Stefan Johansen og Fulham skal spille den første av to playoff-kamper fredag kveld. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter en helt fantastisk vårsesong endte det likevel bare i nesten for opprykksjagende Fulham. Etter 23 kamper uten tap ble London-klubben beseiret av Birmingham i siste serierunde, og dermed røk også akkurat et direkte opprykk til Premier League.

Med seier hadde de gått forbi Cardiff. Med tap må Stefan Johansen og resten av lagkameratene nå ut i playoff mot Derby.

Den første kampen går av stabelen fredag kveld, og det er en skjerpet Fulham-manager som tar fatt på oppgaven.

- Vi har en 180 minutter lang kamp foran oss. Vi er et lag som tar høy risiko, og vi må takle denne delen av situasjonen. Vi må være stille, vi må konsentrere oss og ta de riktige avgjørelsene gjennom kampen, sier Slavisa Jokanovic til The Guardian.

Tror på seier

I fjorårets playoff fikk Johansen og Fulham en tøff opplevelse. De røk ut mot Reading i semifinalen, og måtte ta fatt på en ny sesong i Championship. Avgjørelsen falt da Reading fikk straffe.

- Vi tapte på en 50-50-avgjørelse da vi handset i det som var en komplisert situasjon. Etter min mening var ikke det den eneste måten å avgjøre hvem som skal spille i finalen. Jeg vil ikke se tilbake på denne kampen, sier Fulham-manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer