Fulham rykket opp til Premier League

Johansen og Fulham rykket opp til Premier League

Tom Cairney ble matchvinner for Fulham da de slo Aston Villa 1-0.

KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Stefan Johansen og Fulham er klare for Premier League 2018/2019. Foto: Javier Garcia / BPI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Stefan Johansen og Fulham er klare for Premier League 2018/2019. Foto: Javier Garcia / BPI / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stefan Johansen og Fulham kan juble for opprykk til Premier League etter 1-0-seier over Aston Villa i opprykksfinalen på Wembley. Tom Cairney ble matchvinner.

Fulham var klart best i første omgang, men ble hardt presset etter pause, ikke minst da laget måtte spille de siste 20 minuttene pluss tilleggstid i undertall etter at midtstopper Denis Odoi ble utvist.

Laget måtte i avslutningen også greie seg uten viktige Stefan Johansen, som haltet ut med skade omtrent samtidig med at Odoi gikk i garderoben.

Til skuffelse for prins William, som er Aston Villa-tilhenger og blant de nervøse tilskuerne til kampen om Premier League-milliardene og de store kampene, holdt Fulham unna.

Stefan Johansen viste fram pasningsfoten da Fulham tok ledelsen halvveis i første omgang, da han med et presist framspill fant Ryan Sessegnon.

Fulhams 18-åring viste hvorfor han regnes som et av de største talenter i engelsk fotball da han vendte at en motspiller, satte fart mellom noen andre og tredde en perfekt pasning gjennom til Tom Cairney.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer