Johansen stanget Glimt inn i sølvkampen

Bodø/Glimt nekter å tape hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ASPMYRA (Dagbladet.no) Bodø/Glimt - Fredrikstad 2-1.

Bodø/Glimt har lenge måttet klare seg uten sin brasilianske stjernespiss, Thiago Martins, men som så mange ganger før i år, hadde gultrøyene andre ess i ermet.

Superveteran Stig Johansen var på rett sted til rett tid ved to anledninger og headet for alvor Glimt inn i medaljestriden.

Ikke skuffet om medaljen glipper 

Likevel vil ikke den tidligere utenlandsproffen med fortid i Southampton og Helsingborg ta helt av, og nekter å snakke om medalje.

På spørsmål fra Dagbladet.no om han blir skuffet hvis Bodø/Glimt ikke tar medalje svarte Johansen:

- Vi kan ikke snakke om medalje nå, sier Johansen. Hvis du spør meg om jeg tror vi tar medalje så vet jeg ærlig talt ikke. Hvis du spør meg om jeg blir skuffet hvis vi ikke gjør det, er svaret nei!.

Ny Wallace-perle  

Kampen før pause var jevnspilt. Glimt åpnet best og ble belønnet med en tidlig scoring da Johansen var på rett plass til rett tid og stanget inn et innlegg fra Birkir Bjarnason.

Fredrikstad på sin side, hadde problemer med å skape særlig med sjanser i åpent spill, men virket stadig farligere på dødball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer