Raw Air 2018

Johansson nummer tre da Stoch knuste konkurrentene

Kamil Stoch var i en egen klasse da han vant med 27,7 poeng foran landsmannen Kubacki. Robert Johansson endte på tredjeplass.

Pallplass i verdenscupen: Robert Johansson leverte en bra konkurranse i Lillehammer i dag, men han hadde ikke sjans mot Kamil Stoch.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Pallplass i verdenscupen: Robert Johansson leverte en bra konkurranse i Lillehammer i dag, men han hadde ikke sjans mot Kamil Stoch. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag var det duket for det femte hopprennet i Raw Air. Robert Johansson leverte en god konkurranse og ble nummer tre på hjemmebane. Dermed er han fortsatt Norges beste hopper sammenlagt hvor han ligger på en solid andreplass etter fem hopprenn i Raw Air.

​Det var polakkenes dag på Lillehammer. Ingen kunne gjør noe med Kamil Stoch som vant og økte sin ledelse sammenlagt.

Stoch vant rennet med 27,7 poeng foran Dawid Kubacki. Robert Johansson endte på en fin 3.-plass, mens Andreas Stjernen hoppet godt og endte på en godkjent 4.-plass.

Daniel-André Tande klarte også å havne innenfor topp ti med sin 10.-plass.

Polsk trekløver i ledelsen

Kamil Stoch hoppet 140,5 meter i første omgang. Med en avsats lavere enn de andre, og uten særlig oppdrift i bakken fikk polakken en ledelse på 14,4 poeng foran andreplass og landsmannen Dawid Kubacki.

Stefan Hula hoppet seg inn til en tredjeplass etter første omgang.

Etter første omgang var Robert Johansson Norges beste på en femteplass etterfulgt av Johann André Forfang på sjetteplass. ​

- Jeg blir egentlig ikke stresset over at Stoch hopper godt og øker forspranget, sa Johansson til NRK etter første omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer