Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johansson sleit seg til finale

Thomas Johansson sleit i de to midterste settene mot Jiri Novak, men kjempet seg tilbake og er klar for finalen i Australian Open.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Johansson slet i de to midterste settene mot Jiri Novak, men kjempet seg tilbake og er klar for finalen i Australian Open.

Han slo Novak, seedet som nummer 26, 7-6 (7-5), 0-6, 4-6,6-3, 6-4. Det er første gang svensken er i finalen i en Grand Slam-turneringen, og han måtte virkelig slite for å komme dit.

To timer og 51 minutter varte kampen mot tsjekkeren, men da den endelig var over kastet 16. seedede Johansson racketen sin himmelhøyt i været og jublet hemningsløst over endelig å ha nådd en finale.

- Det er som om en lang drøm endelig er blitt virkelighet, sa Johansson til de TV-stasjonene som var heldige og fikk intervjuet ham like etter at kampen var over.

Nå skal han møte enten tyskeren Thomas Haas eller russiske Marat Safin i finalen. Haas og Safin spiller sin semifinale senere i dag.

(NTB)

Hele Norges coronakart