Verdenscup i Engelberg

Johansson tar bartegrep

Robert Johansson (28) har aldri fått en bedre start i verdenscupen. Privat er skihopperen forelsket, og nå tar han grep for alle som elsker bart: Utvikler bartevoks med dufter.

GLEDER SEG: Robert Johansson og de norske hopperne er på plass i Engelberg. Lørdag og søndag venter to nye renn. Johanssons bart er fjongere enn noen gang. Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG: Robert Johansson og de norske hopperne er på plass i Engelberg. Lørdag og søndag venter to nye renn. Johanssons bart er fjongere enn noen gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Verdenscup hopp, på TV 2 kl. 16.00

ENGELBERG (Dagbladet): - Jeg har kommet godt i gang og gleder meg til fortsettelsen. Jeg har også fått en kjæreste som er glad på mine vegne. Hun unner meg dette, sier Johansson til Dagbladet.

Vi møter skihopperen i Engelberg i Sveits. Den majestetiske alpelandsbyen arrangerer verdenscuprenn lørdag og søndag. Nordmannen ligger som nummer ni i sammendraget, 268 poeng bak den japanske lederen Ryoyu Kobayashi.

Men herfra kan det bare gå oppover. Johansson mener han har funnet riktig skipar som «svarer fortere» når han forlater hoppkanten.

- Jeg har fått mer trygghet. Nå gleder jeg meg til å se hva jeg kan få ut av rennene i Engelberg. Jeg liker bakken godt, sier hopperen med OL-og VM-gull for lag.

Gnistrer

Roen har igjen senket seg over det internasjonale hoppmiljøet. Forrige helg måtte arrangøren i tyske Titisee-Neustadt avlyse på grunn av regnvær.

- Ikke bra for hoppsporten, konkluderer trener Alexander Stöckl. Men i Engelberg er det gnistrende vintervær i dag.

Gnistrer gjør det også i privatlivet til Johansson. I april møtte han trønderjenta Marlene Messell (24). Med hoppernes mange reisedager blir forholdet nå satt på skikkelig prøve. Men Johansson kan berette om en harmonisk balansegang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer