Johaug: - Jeg synes det er bra at Astrid sier det hun mener

Astrid Uhrenholdt Jacobsen får støtte av Therese Johaug etter kritikken mot Petter Northug.

FÅR STØTTE: Therese Johaug liker at Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier det hun mener om Petter Northug-saken. Foto: NTB Scanpix
FÅR STØTTE: Therese Johaug liker at Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier det hun mener om Petter Northug-saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Astrid Uhrenholdt Jacobsen skapte overskrifter for to uker siden da hun gikk ut offentlig med sin støtte til Norges Skiforbund i «Northug-saken». Du kan lese hele innlegget hennes nederst i saken.

Skiforbundet valgte som kjent å trekke tilbake mandatet om en tidsbegrenset avtale med Northug, ettersom skistjernen ikke skrev under på det framlagte avtaleforslaget innen tidsfristen.

Uhrenholdt Jacobsen hadde sett seg lei på at Petter Northug fikk særbehandling på landslaget, og begrunnet på sin Facebook-konto hvorfor.

- Det er bra I dag møtte landslagsjentene pressen på Kvitfjell, og Therese Johaug fikk av Adresseavisen spørsmål om hvor hun stiller seg i saken.

- Jeg synes det er bra at Astrid sier det hun mener. Jeg selv har bare meldt meg ut av debatten. Går Petter skirenn til vinteren, så går han skirenn, men jeg håper for all del at han gjør det, sier Johaug til Adresseavisen og legger til:

- Mitt syn er at landslagsmodellen er den beste. Samtidig er vi veldig bevisste på at vi skal stå på rettighetene våre. Vi møtes på halvveien i ulike saker og skal ikke godta alt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer