Johaug: - Kalla ga oss en vekker

Tror Bjørgen er gullfavoritt.

- MARIT ER FAVORITT: Det mener Therese Johaug. For hennes del starter VM i morgen med 15 kilometer med skibytte. Hun møtte pressen i dag sammen med Heidi Weng, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martine Ek Hagen.
- MARIT ER FAVORITT: Det mener Therese Johaug. For hennes del starter VM i morgen med 15 kilometer med skibytte. Hun møtte pressen i dag sammen med Heidi Weng, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martine Ek Hagen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN/OSLO (Dagbladet): Therese Johaug, Heidi Weng, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martine Ek Hagen møtte i morgentimene pressen foran lørdagens 15 kilometer med skibytte. Den nybakte verdensmesteren i sprint, Marit Bjørgen, var fritatt.

- Jeg er glad hun lykkes. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang selv. Jeg føler meg klart til å starte selv i morra og kjørte en hardøkt i går, sier Therese Johaug.

Therese Johaug må finne seg i å være en av de største favorittene til å ta hjem gullet i morgen, men får tøff kamp av blant annet Marit Bjørgen og Charlotte Kalla.

Kalla blir farlig - Det blir en spennende kamp i morra. Marit er nok favoritt i morgen. Kalla har funnet tilbake til godformen. Hun er den største utfordreren av de utenlandske, sier Johaug.

Kalla sendte for alvor et skremmeskudd med et kjempeløp i Östersund på søndag.

- Vi fikk oss en vekker. Vi har litt å hente inn alle de norske. Vi må skjerpe oss, og er ute etter å ta de små detaljene så vi kan heve oss. Det handler om å gå taktisk godt på ski, og du skal ikke gjøre noe ekstraordinært og ha med deg hodet, sier Johaug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.