Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johaug enig om ny skiavtale

Therese Johaug skal fortsatt gå på Fischer. Hennes manager Jørn Ernst bekreftet overfor NRK at hun har skrevet under en ny kontrakt med skiprodusenten.

TILBAKE: Dopingutestengelsen av Therese Johaug er over. Her ankommer hun pressekonferansen sammen med manager Jørn Ernst og trener Pål Gunnar Mikkelsplass. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TILBAKE: Dopingutestengelsen av Therese Johaug er over. Her ankommer hun pressekonferansen sammen med manager Jørn Ernst og trener Pål Gunnar Mikkelsplass. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Langrennsstjernen har signert en ny avtale med skiprodusenten, melder NRK.

Johaug satt på en lukrativ avtale med Fischer før dopingsaken mot henne dukket opp. Den ble så terminert.

Kontraktene Fischer har med sine utøvere er prestasjonsbaserte. Johaug avgjør dermed i stor grad hvor mye penger den kaster av seg.

Tidligere denne måneden skrev Dagbladet at de to partene kom til å ha et kontraktsmøte for å restarte samarbeidet.

Det er ventet at Johaug gjør sin første konkurranse på snø under sesongåpningen på Beitostølen i slutten av november.

Den 18. april var Johaugs 18 måneder lange dopingutestengelse over. Hun testet positivt for det forbudte stoffet clostebol etter å ha brukt en krem for en sår leppe 16. september 2016.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media