SPONSORLØFT: Therese Johaug har grunn til å smile over sin egen popularitet i en svært tøff periode. Med rekordmange sponsorer i ryggen er marerittperioden endelig over om 12 dager. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SPONSORLØFT: Therese Johaug har grunn til å smile over sin egen popularitet i en svært tøff periode. Med rekordmange sponsorer i ryggen er marerittperioden endelig over om 12 dager. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Sponsorene står i kø

Johaug er mer ettertraktet enn noensinne

Selv om Therese Johaug ikke har gått et skirenn på to år, har hun økt antall sponsorer. Når marerittperioden er over om tolv dager, står også Fischer klare til å gjenoppta samarbeidet med Johaug.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): I Therese Johaugs siste sesong før utestengelsesperioden håvet hun inn 3,63 millioner kroner bare i premieinntekter. Dette har naturligvis blitt til null kroner i 2016/17 og 2017/18-sesongene. I tillegg har hun gått glipp av store beløp i kjølvannet av at millionkontrakten med Fischer ble avbrutt i februar 2017.

Likevel har Johaug økt antall sponsorer i utestengelsesperioden hvor hun ikke har gått skirenn og ikke har fått bedrevet yrket sitt. Sponsorene som støttet Johaug før den positive dopingprøven, har stått rakrygget gjennom de 18 tøffe månedene som avsluttes 18. april.

I tillegg har Johaug, som for øyeblikket er hjemme i Oslo og trener med topp motivasjon mens mange andre langrennsløpere ferierer, fått inn to nye sponsorer i løpet av denne suspensjonsperioden. De to er Saltdahlshytta og Scott (løpesko).

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn