Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sponsorene står i kø

Johaug er mer ettertraktet enn noensinne

Selv om Therese Johaug ikke har gått et skirenn på to år, har hun økt antall sponsorer. Når marerittperioden er over om tolv dager, står også Fischer klare til å gjenoppta samarbeidet med Johaug.

SPONSORLØFT: Therese Johaug har grunn til å smile over sin egen popularitet i en svært tøff periode. Med rekordmange sponsorer i ryggen er marerittperioden endelig over om 12 dager. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SPONSORLØFT: Therese Johaug har grunn til å smile over sin egen popularitet i en svært tøff periode. Med rekordmange sponsorer i ryggen er marerittperioden endelig over om 12 dager. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I Therese Johaugs siste sesong før utestengelsesperioden håvet hun inn 3,63 millioner kroner bare i premieinntekter. Dette har naturligvis blitt til null kroner i 2016/17 og 2017/18-sesongene. I tillegg har hun gått glipp av store beløp i kjølvannet av at millionkontrakten med Fischer ble avbrutt i februar 2017.

Likevel har Johaug økt antall sponsorer i utestengelsesperioden hvor hun ikke har gått skirenn og ikke har fått bedrevet yrket sitt. Sponsorene som støttet Johaug før den positive dopingprøven, har stått rakrygget gjennom de 18 tøffe månedene som avsluttes 18. april.

I tillegg har Johaug, som for øyeblikket er hjemme i Oslo og trener med topp motivasjon mens mange andre langrennsløpere ferierer, fått inn to nye sponsorer i løpet av denne suspensjonsperioden. De to er Saltdahlshytta og Scott (løpesko).

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?