Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johaug-saken:

Johaug fikk skrekkbeskjeden på flyplassen: - Jeg må innrømme at det var ganske tøft

Snakker i NRK-intervju.

TØFT: Therese Johaug sier til NRK at det var tøft å få beskjeden om at FIS har anket den 13 måneder lange dopingdommen mot henne.
<div></div><div>
&nbsp; Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet</div>
TØFT: Therese Johaug sier til NRK at det var tøft å få beskjeden om at FIS har anket den 13 måneder lange dopingdommen mot henne.
  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Vis mer

Therese Johaug sier til NRK at det var tøft å få beskjeden om at FIS har anket den 13 måneder lange dopingdommen mot henne.

I starten av mars ble det klart at Det internasjonale skiforbundet (FIS) har anket Johaugs 13 måneders utestengelse inn til Idrettens Voldgiftsrett (CAS). Nå har hun uttalt seg til NRK.

– Jeg satt på flyplassen i Frankfurt da jeg fikk beskjeden (om FIS' anke). Jeg må innrømme at det var ganske tøft. Men det var deres valg, og jeg må bare akseptere det, sier hun til statskanalen.

Johaug trener for tiden i amerikanske Aspen. Det trives hun bra med.

– Etter at nyheten om anken kom, så var det godt å kunne vende blikket mot Aspen. Jeg vil utnytte tiden her godt. Jeg har aldri vært tre uker i høyden før, så jeg prøver noe nytt nå. Så får jeg se utfallet av det, sier hun.

– Du møter ikke så mange andre nordmenn her. Det er nesten ingen som vet hvem du er. Det er litt godt, legger Johaug til.

Langrennsstjernen avga den positive dopingprøven på stoffet clostebol 16. september i fjor. Det fikk hun i seg etter å ha brukt kremen Trofodermin mot en solforbrent leppe.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media