Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Therese Johaug har ventet på VM i over to år

Johaug før VM: - Jeg føler jeg hadde fortjent en liten opptur nå

Therese Johaug legger den aller siste finpussen før VM på hotell Steger Dellai i Seiser Alm. Der fikk hun også den hjerteskjærende beskjeden om at hun mistet OL.

KLAR FOR VM: Therese Johaug varmet opp i Seiser Alm før helga. Der gjør hun de siste forberedelsene til det som kan bli et suksessmesterskap. Foto: Bjørn Langsem
KLAR FOR VM: Therese Johaug varmet opp i Seiser Alm før helga. Der gjør hun de siste forberedelsene til det som kan bli et suksessmesterskap. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

MERÅKER/OSLO/SEISER ALM (Dagbladet): - Altså, for meg nå, så kunne VM starta i morgen. Jeg er klar. Nå har jeg bare gått og venta og venta, og det er en veldig god følelse, smiler Therese Johaug mens hun lener seg tilbake i den brede skinnstolen hun sitter i.

Hele sesongen har hun dokumentert en form så fryktinngytende at selv de minst optimistiske av oss, ikke kan se for oss noen annen vinner av de individuelle VM-distansene for kvinner enn Therese Johaug.

Kontrasten er enorm til den augustdagen i Seiser Alm for halvannet år siden. I første etasje på hotell Steger Dellai fikk hun beskjeden om at hun var utestengt i atten måneder for bruken av leppesalven med clostebol.

Hun hadde allerede mistet VM i Lahti, og denne sommerdagen skjønte hun at OL i Pyeongchang også gikk med i dragsuget fra CAS.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?