Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Therese Johaug tilbake

Johaug med tredjeplass i comebacket: - Fantastisk

Therese Johaug er endelig tilbake både med startnummer på brystet og ski på beina. Hun tok tredjeplassen i Holmenkollen Skishow torsdag.

TREDJEPLASS: Therese Johaug var strålende fornøyd etter tredjeplassen i Holmenkollen rulleskishow. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TREDJEPLASS: Therese Johaug var strålende fornøyd etter tredjeplassen i Holmenkollen rulleskishow. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var Ingvild Flugstad Østberg som vant foran Ragnhild Haga. Johaug fulgte deretter.

- Det var fantastisk å være tilbake. Helt rått, sa Therese Johaug til NTB.

- Jeg merker jo at jeg blir litt gira og kanskje ikke klarer å gå så bra teknisk som det man gjør på trening, sa jenta fra Dalsbygda som har vært utestengt i 18 måneder på grunn av brudd på dopingreglementet.

Nå trenger hun konkurransetrening.

- Jeg må jo gå noen renn for å skaffe meg FIS-punkter. Jeg startet jo her i dag, og så blir det nok noen flere renn framover, sa hun.

Hennes siste konkurranse på rulleski var Lysebotn Opp i august 2016.

Østberg var litt overrasket over at hun vant et rulleskirenn for første gang i karrieren.

- Det føles overraskende bra. Jeg prøvde å tenke mest på teknikk. Det er gøy å vinne, men det betyr ikke så mye. Lista kan snu seg fort til vinteren, sa Gjøvik-jenta og tilføyde:

- Det var en litt blandet følelse å høre Thereses pust i nakken. Det er gøy at hun er tilbake. Hun vil heve mitt og de andres nivå framover. Jeg tar alle de positive tingene med meg, og det var godt å vinne.

Skishowet i Holmenkollen ble innledet med en prolog, og deretter ble det gått jaktstart med utgangspunkt i resultatet der.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!