Johaug mer sexy enn dama til Aksel

Nummer ni i kåring av verdens 50 mest sexy idrettsutøvere.

FLYR HØYT: Therese Johaug gjør suksess både i og utenfor sporet. Nettstedet Bleacher Report rangerer 22-åringen som den 9. mest sexy idrettsutøveren i verden. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
FLYR HØYT: Therese Johaug gjør suksess både i og utenfor sporet. Nettstedet Bleacher Report rangerer 22-åringen som den 9. mest sexy idrettsutøveren i verden. Foto: Erik Berglund / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er neppe bare prestasjonene i langrennssporet som har gjort Therese Johaug til den mest søkte personen på kvasir.no i 2010.

Også utlendingene har fått opp øynene for 22-åringen fra Dalsbygda.

Nettstedet Bleacher Report plasserer Johaug på 9. plass i kåringen av de 50 heiteste idrettsutøverne i verden. Og der mange av de andre jentene kanskje får ekstra drahjelp gjennom å posere lettkledd eller i utfordrende positurer, sikrer Johaug den sterke plasseringen iført en blå sponsorgenser.

«Hun vant en gullmedalje på 4 x 5 kilometer stafett under OL i Vancouver. Ikke dårlig for en 22 år gammel søtnos fra Norge», heter det i bildeteksten.

Bak seg på lista har hun blant andre dama til Aksel Lund Svindal, Julia Mancuso, som er nummer 14. Også profilerte navn som Ana Ivanovic, Michelle Wie og Amanda Beard må bite i gresset for den norske blondina. Aller øverst troner den russiske tennisspilleren Maria Sjarapova.

Det siste året har Johaug stilt opp på modelloppdrag her hjemme, og motofotograf Marcel Lelienhof mener hun kunne hatt en stor framtid i bransjen dersom hun ønsket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer