Johaug skrapet seg opp. Fikk seg en støkk da hun så dette såret

I fjor brakk Therese Johaug (27) hånda to ganger. På Sognefjellet falt hun igjen.

FALT IGJEN: Therese Johaug skrapet seg skikkelig opp da hun falt på Sognefjellet, men unngikk alvorlige skader i motsetning til i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FALT IGJEN: Therese Johaug skrapet seg skikkelig opp da hun falt på Sognefjellet, men unngikk alvorlige skader i motsetning til i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): I juli i fjor falt Therese Johaug under en løpetur i Seiser Alm og brakk hånda. Dernest ventet ti dager med alternativ trening for 27-åringen.

I Livigno i september skjedde det igjen. Hun falt og tok seg imot med den andre hånda. Røntgenbildene viste et nytt brudd for Johaug, og nye dager med alternativ trening ventet.

Likevel var langrennsesset fra Dalsbygda i sitt livs form gjennom hele vinteren, triumferte i alle de store rennene og var sesongens ubestridte verdensener. I de bratteste motbakkene gikk hun til og med raskere enn flere av herrene.

Drømmesesongen til tross: Johaug vil selvsagt unngå nye brudd og treningsavbrudd i denne sesongen. I år er hovedkonkurrenten Marit Bjørgen tilbake, selv om hun har hatt en trøblete sesonginnledning.

Det er ikke ideelt for Bjørgen. Og for Johaug gikk det nesten galt igjen.

- Ikke farlig Under en treningsøkt på Sognefjellet forrige uke, fikk hun seg en støkk da hun falt på ny. Johaug skrapet seg skikkelig opp. Blant annet gikk det hardt utover hofta, som bildet øverst i saken viser.

Da Dagbladet møtte Johaug i Holmenkollen, viste hun også fram skrubbsår langs armen og albuen. Samtidig beroliger hun sine fans: Denne gang slapp hun med skrekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer