Kowalczyk og Johaug har ikke skværet opp

Johaug tar avstand fra Kowalczyks utsagn. Forberedt på mer hets

Therese Johaug og Justyna Kowalczyk har ikke snakket sammen på to år. Nå svarer Johaug på de syrlige stikkene fra den polske stjerna og åpner opp om hva hun tror er i vente.

IKKE SNAKKET UT: Therese Johaug og Justyna Kowalczyk har ikke kommunisert på to år, selv om Kowalczyk har sendt flere stikk til Johaug. Her foreviget fra OL i Sotsji i 2014. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
IKKE SNAKKET UT: Therese Johaug og Justyna Kowalczyk har ikke kommunisert på to år, selv om Kowalczyk har sendt flere stikk til Johaug. Her foreviget fra OL i Sotsji i 2014. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PYEONGCHANG/KALBAKKEN (Dagbladet): Justyna Kowalczyk viste ikke akkurat kollegialitet da rivalen Therese Johaug testet positivt på det forbudte stoffet clostebol for snart to år siden.

Den polske stjerna godtet seg på Johaugs bekostning og skrev på Twitter at hun koste seg med popkorn da hun fulgte den norske jentas tragedie.

Kowalczyk har ikke ønsket å utdype hvorfor hun valgte å skrive dette og hvordan forholdet hennes er til Johaug, til tross for Dagbladets gjentatte forsøk gjennom vinteren og våren.

- Du får spørre henne selv, sa Kowalczyk i en kort kommentar til Dagbladet i Pyeongchang, før hun løp videre på karakteristisk vis.

- Justyna ønsker ikke å svare på spørsmålene om Johaug, opplyser pressesjef Malgorzata Ziemba til Dagbladet.

Har ikke snakket sammen

Selv sier Therese Johaug at hun ikke har skværet opp med den polske stjerna.

- Jeg har ikke snakket med Kowalczyk om denne saken. Jeg har ikke snakket med henne i det hele tatt siden sist vi konkurrerte sammen i 2016, sier Johaug til Dagbladet.

- Hva tenker du om stikkene hun sendte til deg da du led som mest?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer