Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johaug vant for andre dag på rad

Selv ikke Bjørgen kunne gjøre noe med 25-åringen.

 VANT IGJEN:  Selv med Marit Bjørgen tilbake på skia, var det ingen som kunne tukte Therese Johaug på 10 kilometer fri på Beitostølen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VANT IGJEN: Selv med Marit Bjørgen tilbake på skia, var det ingen som kunne tukte Therese Johaug på 10 kilometer fri på Beitostølen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Marit Bjørgen sto over gårsdagens 10 kilometer klassisk - hvor Therese Johaug vant overlegent.

Dermed var det knyttet spenning til hvilken av de to som ville gå seirende ut av dagens duell på 10 kilometer fri i det nasjonale rennet på Beitostølen.

- Tett fight Og for andre dag på rad viste Therese Johaug at hun er i god form allerede. Jenta fra Dalsbygda kom inn på tida 24.13.7, mens Bjørgen tok andreplassen, 18,9 sekunder bak Johaug. Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok tredjeplassen.

- Det var en tett fight ute der.  Jeg følte kroppen fungerte veldig bra i dag, sier vinneren etter målgang til NRK.

25-åringen understreker at det er svært artig å ta seier nummer to på to dager.

- Det er moro det, å vinne skirenn og få gode bekreftelser fra kroppen. Men samtidig er det verdenscup neste helg, og det kan bli annerledes da.

Syk Bjørgen Marit Bjørgen har slitt med forkjølelse den siste tiden, men sier selv hun var fornøyd med å ha gått årets første renn.

- Jeg må gratulere Therese, hun går fort. Jeg var veldig fornøyd med løpet, går teknisk bra på ski og løste det jeg skulle jobbe med, sier Marit Bjørgen til NRK etter rennet. 

Marit Bjørgen forteller at hun stiller på morgendagens sprint. Det gjør ikke Therese Johaug.

- Erfaringa fra i fjor var at det ble litt mye, så jeg står over den, sier Johaug til NRK.

Nå reiser hun hjem til Oslo for å lade batteriene.

- Det er ikke så mange sjanser til å ha hverdager før jul, så man må ta vare på dem, sier hun om de få fridagene som venter i tiden framover.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media