Johaug varsler norsk lagtempo på tremila

Slik skal de knekke Kalla på avslutningsdistansen.

DISSE GÅR TREMILA: Heidi Weng, Therese Johaug, Marit Bjørgen and Kristin Størmer Steira skal forsøke å sikre norsk gull på OLs avslutningsdistanse for damene i langrennssporet.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
DISSE GÅR TREMILA: Heidi Weng, Therese Johaug, Marit Bjørgen and Kristin Størmer Steira skal forsøke å sikre norsk gull på OLs avslutningsdistanse for damene i langrennssporet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOTSJI (Dagbladet): Det er bare to dager igjen av OL for de norske langrennsjentene, men det kribler allerede voldsomt i beina på de fire som skal ut og gå avslutningsdistansen på tre mil lørdag.

På fellesstarten i fri teknikk påstår både Therese Johaug, Marit Bjørgen, Heidi Weng og Kristin Størmer Steira at det er svenske Charlotte Kalla som er storfavoritt.

- Charlotte må nok bære det favorittstempelet på sine skuldre, sier Marit Bjørgen på et pressemøte i deltakerlandsbyen i morges.

- Hun har vist storform i hele år, og gikk utrolig fort på både stafetten og duathlonet, så det er ikke akkurat urettferdig å gi henne det favorittstempelet, sier Therese Johaug.

Lagtempo Med det norske laget er som vanlig ekstremt sterkt, og det er også her nøkkelen til norsk suksess ligger. Therese Johaug varsler at det kan bli aktuelt å kjøre lagtempo i deler av løpet lørdag.

- Vi har et så sterkt lag, og alle vi fire har kapasitet til å være med å kjempe om medaljene, så vi kan jo jobbe litt sammen også. I de harde partiene av løypa kan vi dra nytte av hverandre, sier Johaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer