Johaug vil ha treneren med videre

Therese Johaug begynner mest sannsynlig å trene med landslaget først i sesongoppkjøringen. Nå vil hun ha treneren Pål Gunnar Mikkelsplass med videre.

VIL HA TRENEREN MED VIDERE: Pål Gunnar Mikkelsplass har vært viktig for treninga til Therese Johaug under utestengelsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug /
VIL HA TRENEREN MED VIDERE: Pål Gunnar Mikkelsplass har vært viktig for treninga til Therese Johaug under utestengelsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Midt under OL - 18. februar - ble Therese Johaugs (29) utestengelse opphevet. Det vil si at hun får lov til å trene sammen med landslaget igjen, men konkurrere kan hun først i april.

Denne uka kommer langrennseliten og gjør seg en liten runde i Norge: Først sprint i Drammen på onsdag, før det skal gås tre- og femmil i Holmenkollen til helga.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer